Fritidsjob Herning

Søger du efter et fritidsjob i Herning? Så er du havnet det helt rette sted! På siden her ønsker vi at hjælpe dig, der søger efter et fritidsjob – måske for allerførste gang? Vi har samlet et stort udvalg af forskellige fritidsjob i Herning og omegn, og forsøgt at gøre det nemt og enkelt for dig. Vi har både opstillet kategorier til dig, der søger fritidsjob over 18 år og til dig, der søger fritidsjob under 18 år. Vi har altså noget for enhver alder og smag.

Du skal uanset alder og interesse ikke tøve med at undersøge dine muligheder. At have et fritidsjob er en super måde at tjene lidt ekstra penge på. Derudover er det også rigtigt velanset i fremtiden, at du fra en ung alder har vist interesse for at få et job. Det viser både, at du er klar til at tjene penge selv og, at du er villig til at tage ansvar. Vi håber du allerede er hjulpet lidt på vej, og at du finder det, du søger, på siden her. Rigtig god søgelyst!

Hvad vil det sige at have et fritidsjob i Herning?

Ikke blot i Herning, men i hele Danmark hedder det sig, at man må begynde at arbejde, når man er fyldt 13 år. Det vil altså sige, at du kan begynde at søge et fritidsjob, når du er fyldt 13 år. Et fritidsjob vil faktisk bare sige, at du har et lille job, som du passer i din fritid. Det skal selvfølgelig passe med din skole og, at du har tid til lektier. Det er derfor ofte kun et par time én dag, måske to dage eller så har du måske arbejde i weekenderne i stedet.

Fritidsjob for dig under 18 år

Du kan altså søge fritidsjob, så snart du er fyldt 13 år, men det er ikke alle slags jobs og steder, du kan få. Når du derimod fylder 15 år, er der lidt flere arbejdsgivere, der tillader at have dig på arbejdspladsen. Vi har delt det op herunder, så du kan se forskellen på de fritidsjobs, du kan søge, når du er over eller under 15 år gammel.

Fritidsjob under 15 år – hvad kan jeg arbejde som?

Er du under 15 år og søger et fritidsjob, er det ikke alle jobs på siden her, du kan søge. Der er nemlig nogle forskellige regler, der gør sig gældende, om du er over 15 år eller under. Reglerne er lavet for at passe på dig. Der er naturligvis flere muligheder for fritidsjob, når du er fyldt 15 år, men det er ikke ensbetydende med, du ikke allerede kan finde noget som 13-årig. Du får lige her nogle eksempler på nogle fritidsjobs i Herning, du kan søge, når du er under 15 år:

  • Du har mulighed for at få job i mindre butikker såsom en kiosk eller bager – der findes en del forskellige kiosker og bagere i Herning-by.
  • Som så mange andre byer, er der altid muligheden for at blive avisomdeler eller gå med reklamer. Det kan være i det kvarter, du bor i, og er du ikke vild med at gøre det alene, kan du altid gøre det sammen med nogen.
  • Du har også mulighed for at arbejde som piccoline i en mindre butik eller på kontor. Det kan være på en af de mange arbejdspladser omkring i byen, hvor du måske hjælper med at rydde op og lave kaffe.

Fritidsjob for dig mellem 15 og 18 år

Når du endelig er fyldt 15 år, har du som nævnt lidt flere muligheder. Du kan selvfølgelig stadig søge de fritidsjobs, som er listet for de mellem 13 og 15 år. Udover de jobs, så har du lov til som 15 årig at komme ind og arbejde på lidt større arbejdspladser. For at har en ide om hvad, du kan søge i Herning, får du nogle eksempler her:

  • Du har muligheden for at få et job på en af byens mange spisesteder. Det kan både være på en cafe eller måske som opvasker på en restaurant tilhørende en af byens hoteller.
  • Enhver større by har naturligvis også et par supermarkeder. Her kan du også søge fritidsjob. Du må som regel gerne sidde ved kassen, når du er fyldt 15 år. Ellers kan du naturligvis også hjælpe med andre ting i butikken.
  • Herning har selvfølgelig også en god gågade med nogle fine butikker. Her kan du også søge fritidsjob i alt fra sportsforretninger til tøjbutikker eller måske hobbyforretninger.

Overordnet set har du som udgangspunkt mulighed for at søge de fleste steder, så snart du er fyldt 15 år. Nogle steder kan der også forekomme et krav om, at du skal have afsluttet folkeskolen. Disse mindre regler kan variere, men vil altid stå i det gældende jobopslag.

Fritidsjob over 18 år i Herning

Er du fyldt 18 år og søger fritidsjob i Herning, har du mange muligheder. Herning er en forholdsvis stor by, med et godt byliv. Du har altså muligheden for at få et fritidsjob stort set alle steder og muligvis med lidt mere ansvar. Er du til gengæld studerende og bosat i Herning, så er der også mulighed for at finde et studiejob. Et studiejob betyder et job, du varetager ved siden af dit studie. Til forskel fra et fritidsjob, så har et studiejob ofte mere relevans for det studie, du læser på. Som du har læst med indtil nu, er der gode muligheder for job i Herning. Da Herning samtidig er en voksende studie-by, er der naturligvis også kommet større interesse for at ansætte studerende. Har et studiejob interesse, og kunne du godt tænke dig at udforske hvilke muligheder, du har i Herning, så kan du læse mere her.