Studiejob i Helsingør

Mangler du lidt ekstra penge ved siden af din SU fra din uddannelse? Så er du landet det rette sted. Her på siden har vi samlet alle tilgængelige studiejob i Helsingør, så du kan få råd til at leve lidt mere, som du gerne vil, selvom indtjeningen under uddannelse nogle gange ikke rækker så langt. Et studiejob er ikke nødvendigvis et job, der er studierelevant, men det kan også bare været et fritidsjob, som giver lidt ekstra på lommen.

Man skal dog ikke kimse ad et job som eksempelvis tjener, hvis man leder efter et studiejob i Helsingør, selvom det er noget helt andet, man gerne vil blive. Du kan opbygge nogle særdeles værdifulde kompetencer ved at tage et job, som du ellers ikke havde tænkt dig, og det kan ligefrem være, at du finder ud af, at det er en anden retning, du vil i. Du er stadig ung, og meget kan nå at ændre sig.

Ledige studiejob i Helsingør

De fleste ledige studiejob i Helsingør finder du her på siden. Vi er en portal, som hjælper virksomheder og studerende som dig med at finde det helt rigtige erhvervsmæssige match. Vi kan ikke garantere dig, at der altid er noget, som er studierelevant for dig, men du kan næsten altid finde et studiejob i Helsingør, hvis du er åben for forslag og bare gerne vil tjene nogle penge.

Hvis du gerne vil have et relevant studiejob, anbefaler vi, at du kontakter de virksomheder, som har en relevant profil for dig. Ellers skal du være hurtig, når de rigtige ledige studiejob i Helsingør er at finde her på siden, da de spændende jobs typisk er væk hurtigt. Leder du eksempelvis efter en marketing-stilling til 8 timer om ugen, skal du ikke forvente, at jobbet er her på siden længe.

Studiejob over 18 i Helsingør

Hvis du som så mange andre er træt af den sølle hyre, som man får af at gå med aviser eller ved at arbejde ved flaskeautomaten i den lokale, så har vi de rigtige jobs til dig. Når du bliver 18, får du som udgangspunkt en anden løn, der nærmer sig 120 kroner i timen ved de fleste jobs. Studiejob over 18 i Helsingør giver også nogle andre muligheder i forhold til ansvar, hvis det er arbejdsopgaverne, der betyder noget.

Du får generelt lov til mere, når du er fyldt 18, og derfor vil du også finde et bredt udvalg af jobs her på siden. Er du fyldt 18, og leder du efter studiejob i Helsingør, så anbefaler vi på det kraftigste, at du følger godt med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med jobnyheder, der kan være relevante for dig.

Studiejob løn i Helsingør

Det er ikke for alle, at det er lønnen, der driver værket. Det er klart, at man som ung gerne vil tjene så meget som muligt, men i denne alder handler det meget mere om at opbygge erhvervserfaringer og netværk, som du kan bruge senere hen. Det kan være forskellen på, om du kommer til at tjene 30.000 eller 60.000. Selvom en gennemsnitlig studiejob løn i Helsingør ligger på omkring 110-120 kroner i timen, så kan du altså sagtens få en masse langsigtet udbytte.

Fordi som tidligere nævnt behøves et studiejob i Helsingør ikke være studierelevant. Det kan bare være et fritidsjob, hvor du opbygger komplementerende kompetencer, som kan vise sig at være særdeles værdifulde senere hen. Husk også, at man aldrig ved, hvem man kommer til at arbejde for og med senere i livet. Vær derfor positiv og god i dine arbejdsrelationer – og husk ikke mindst at give den en skalle, hver gang du er på arbejde.