Studiejob i Hørsholm

Når du går på studie, får du ofte brug for lidt mere end din SU til at leve, som du gerne vil. Med et studiejob i Hørsholm kan du sikre dig en ekstra indkomst, der sikrer, at du ikke skal leve af brød og pasta hele måneden. Der er gode muligheder for et studiejob i Hørsholm, og her på siden finder du langt de fleste, hvis ikke alle, tilgængelig studiejob i Hørsholm.

Vores mål er at finde det perfekte match for både dig og virksomheden, og derfor giver vi indblik i, hvad der specifikt søges efter fra virksomhedens side. Du finder både studiejob i Hørsholm, der er studierelevante, og du finder såkaldte fritidsjob, som måske er knapt så relevante for dit studie, men som giver dig muligheden for at tjene en ekstra skilling ved siden af din SU, som bliver din primære indkomst.

Studiejob løn i Hørsholm

Når din SU stadig bliver din primære indtægtskilde, skal du ikke forvente, at din studiejob løn i Hørsholm bliver ekstraordinær. Du vil i de fleste jobs komme til at tjene op mod 120 kroner i timen, og de fleste jobs her på siden vil være 8-12 timer om ugen. Det er vigtigt at huske på, at du stadig er ung, og at man ved siden af sit studie ikke har den store erhvervsmæssige erfaring, som man kan trække på til en lønforhandling.

Det er i hvert fald tilfældet for de fleste. Vi skal ikke kunne sige, at du ikke har noget erhvervserfaring, men de fleste af vores brugere er unge under uddannelse, og de har typisk ikke det store CV endnu, hvilket er fuldt forståeligt. I stedet for at fokusere så meget på din studiejob løn, når du tager et studiejob i Hørsholm, bør du dog fokusere på noget andet. Nemlig hvor godt du gør dit arbejde, fordi det kan få stor betydning senere hen.

Studiejob over 18 i Hørsholm

Når du har fået et studiejob over 18 i Hørsholm, bør du ikke bekymre dig om, hvordan du kan komme til at tjene 10 kroner mere i timen. Det er ikke dem, der bliver afgørende for månedens indkomst, og du kan bruge din ressourcer meget bedre. Fokuser i stedet på at udvikle dig på et personligt og fagligt plan i stedet for at tigge om ny løn, og du vil blive belønnet på lang sigt. Med stærkere kompetencer og et bedre netværk, som er skabt af det gode arbejde, optimerer du dine karrieremuligheder markant.

Man ved som bekendt aldrig, hvem man støder på senere hen, eller hvem man får brug for til en eventuel reference. Der er en god sandsynlighed for, at du støder ind i kollegaer eller chefer senere i din karriere.

Ledige studiejob i Hørsholm

Der er mange ledige studiejob i Hørsholm, men det er som bekendt ikke alle, der er decideret studierelevante. Dog kan du lære rigtig meget ved at tage et job, som ikke er studierelevant, da du får et indblik i brancher, som du måske aldrig havde forestillet dig at arbejde i. Det kan give et helt nyt perspektiv på tilværelsen. Og hvem ved – måske du finder en ny retning i livet, der er meget mere dig med dit nye studiejob i Hørsholm.

De studierelevante jobs hænger ikke på træerne, men du kan også sagtens opbygge stærke sociale og organisatoriske kompetencer og egenskaber ved at tage et job som tjener eller et andet klassisk job, som man tager under uddannelse. Følg med her på siden dagligt, hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af noget. Siden opdateres nemlig løbende og ofte.