Studiejob i København

Hvad end du er tilflytter eller har boet i København hele dit liv, får du på et tidspunkt brug for et studiejob til at komplementere den SU, som du får via dit studie.  SU’en vil for mange være den primære indkomst, men med et studiejob i København kan man få råd til at lave de lidt sjovere ting, som Danmarks største by har at byde på. Her på siden kan du finde studiejob i København af forskellig karakter. Du kan finde jobs, som er studierelevante, men du kan også finde jobs som supplement ved siden af dit studie, uden at det har den store relevans for din uddannelse – altså bare et fritidsjob.

Studiejob løn i København

Som udgangspunkt skal man ikke regne med at tjene kassen, hvis man tager et studiejob, uanset hvor man tager det.  Men hvis der er et sted, hvor man med et fritidsjob eller studiejob måske kan tjene lidt penge, så er det København, hvis du har de rigtige kompetencer. Det er nemlig her, mange af de store firmaer holder til, og hvis du gør et godt indtryk, gør det ikke den store forskel, om du tjener 120 eller 220 i timen. Du skal dog nok forvente at tjene omkring 110-120 kroner i timen som din studiejob løn i København.

Men det er ikke altid, at det er lønnen, der er afgørende. Hvis du kan komme ind og få et job et fedt sted med potentiale fremtidige muligheder, så kan det have en enorm værdi i sig selv – netværk kan i mange tilfælde være lige så afgørende for job som uddannelse, og her kan du score point med den rigtige tilgang til arbejdet.

Studiejob over 18 i København

Langt de fleste studiejobs er for studerende over 18, så hvis du er flyttet til for at gå på universitet i København, kan du godt regne med, at der er noget for dig. Du finder her på siden en oversigt over alle ledige job i din omegn, og der er som regel et stort udvalg af studiejob over 18 i København. Det kan være klassiske jobs som tjener eller ekspedient, men det er i høj grad også muligt at finde noget mere studierelevant, som du kan bruge som en del af din praktiske indlæring.

Det er vigtigt, at du igen ikke nødvendigvis tænker på den løn, som den giver dig lige nu, selvom det kunne være sjovt ikke at spise pasta og rugbrød hver anden dag, da især relevante studiejobs kan give dig gode forbindelser til fremover, når du engang efter din studietid skal ud at finde et rigtigt arbejde og tjene rigtige penge. Med studiejob over 18 i København har du alle forudsætninger for at få et godt job i fremtiden.

Ledige studiejob i København

Vores portal har til formål at hjælpe dig med at finde det perfekte job, som kan give dig ekstra indtægt ved siden af din SU. Hvad end det skal være studierelevant eller kan være noget i den helt modsatte retning, så har vi et stort udvalg af tilgængelige stillinger her på siden, som helt sikkert kan være noget for dig, hvis du er villig til at gøre et godt stykke arbejde.

Ledige studiejob i København forbliver nemlig ikke ledige i ret lang tid, fordi der konstant flytter nye til byen. Derfor kan det godt være, at du skal gå på kompromis med nogle af de tanker, som du havde om dit foretrukne arbejde og i stedet bør vælge det første og bedste. De fleste arbejdsgivere respekterer og er vant til, at unge ikke bliver ret længe i de forskellige stillinger, så hvis det ikke er noget for dig på længere sigt, så bare husk på, at du ikke har jobbet for evigt.