Studiejob i Roskilde

Rækker SU’en ikke helt for dig, og har du brug for et ekstra økonomisk indspark til at kunne gøre det, du gerne vil? Så er et studiejob i Roskilde det helt rigtige valg for dig. Det er den perfekte løsning til dig, der er under uddannelse, og som gerne vil have erfaring og tjene penge ved siden af studiet. Særligt når man er flyttet til byen og bor for sig selv, kan det være svært at finde økonomisk overskud til at have det sjovt – hvilket der jo bestemt også skal være plads til som ung.

Her kan et studiejob i Roskilde gå ind og hjælpe dig til at kunne udfolde dig som ønsket. Et studiejob vil ikke tage mange timer ugentligt, hvilket betyder, at du stadig kan få tid til at læse og have det sjovt med venner og studiekammerater, når tiden er til det. Her på siden har vi samlet studiejob i Roskilde, så du kan finde et ideelt match med dine visioner for fremtiden. Og selv hvis der ikke er noget studierelevant, kan der stadig være særdeles gode job at finde.

Ledige studiejob i Roskilde

Man skal huske, at der er mange om buddet, når man skal finde et relevant studiejob. Derfor er det de færreste, der rent faktisk får et studiejob, som er relevant for det, de uddanner sig til. Det skal dog ikke tage modet fra dig, fordi der er rigtig gode muligheder for både at tjene penge og lære nye egenskaber, selvom jobbet ikke er helt i linje med dine tanker.

Faktisk kan der ofte komme noget rigtig godt ud af det, fordi man får prøvet noget andet af, end man egentlig havde tænkt sig. Det kan såvel være, at du finder ud af, at du langt hellere vil arbejde med mennesker end det laboratoriearbejde, du havde udset dig på medicinuddannelsen. Intet bør være fastlagt, når man er ung og stadig er ved at finde ud af, hvad man egentlig gerne vil i livet.

Studiejob over 18 i Roskilde

De fleste studiejob her på siden er til dem, der er fyldt 18, og som eventuelt går på universitet eller en lignende videregående uddannelse. Det er sådan set ligegyldigt, hvor akademisk din uddannelse er, eller hvor højt snittet på uddannelsen er, så kan et studiejob over 18 i Roskilde være løsningen for dig. Der er her på siden noget for enhver smag.

For os handler det om at finde det rette match mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Du får et indblik i erhvervslivet i Roskilde, og virksomheden finder den rette kandidat til jobbet. I sidste ende vinder alle, og vi er glade for at hjælpe dig på vej til dit studiejob over 18 i Roskilde.

Studiejob løn i Roskilde

Som du måske nok havde forventet, ligger der ikke den store check og venter på dig, når du tager et studiejob i Roskilde. Du kan tjene et par ekstra tusinde om måneden, men for langt de fleste vil SU’en stadig være den primære indtægt, når regnskabet skal gøres op. Det hænger naturligvis sammen med, at du i de fleste tilfælde ikke har erfaringen eller kompetencerne til at udføre de krævende opgaver, som virksomheden byder på.

Mange studiejob i Roskilde er, som mange andre steder, afhængige af, at dem, der tager jobbet, ikke kræver den store løn, for at det hele kan køre rundt. Det kan godt være særdeles krævende at have en virksomhed, og selvom man altid gerne vil give sine ansatte de bedste forhold, er det ikke altid, at økonomien er til det. Du kan forvente en løn på op mod 120 kroner i timen.