Studiejob i Silkeborg

Leder du efter et studiejob i den smukke midtjyske by Silkeborg? Så har vi helt sikkert løsningen til dig. Vi er en platform, der finder det perfekte match mellem virksomhed og studerende, så du kan få lov at tjene penge, og virksomheden kan få kompetent arbejdskraft. De jobs, der er her på siden, er dog ikke udelukkende for studerende, men grundet mængden af arbejdstimer, der følger det enkelte job, så kategoriseres de her jobs som studiejobs eller fritidsjobs, om man vil.

Du kan forvente at finde studiejob i Silkeborg, som giver dig 8-12 arbejdstimer om ugen, og det er ikke nok for de fleste at leve af som den primære indtægtskilde. Derfor er det oplagt, at du har en SU ved siden af, du kan støtte dig op ad. SU’en vil være din primære indtægt, mens dit studiejob i Silkeborg vil være en ekstra sidegevinst, som sikrer, at du kan få lov at være ung og gå i byen uden at bekymre dig om den private økonomi.

Studiejob løn i Silkeborg

Som vi har været inde på, er det ikke nok at leve af som primær indtægtskilde, medmindre du tager adskillige studiejob. Det kan dog være særdeles svært at få til at gå op i en højere enhed, da diverse vagtplaner skal passe sammen. Som studiejob løn i Silkeborg kan du forvente op mod 120 kroner i de fleste tilfælde. Nogle steder vil det være lidt mere – andre steder vil det være lidt mindre. Jo mere krævende arbejde du laver, jo mere i løn vil du typisk få.

Finder du dog et job, hvor du kan bruge din studiekompetencer, bør det dog ikke være lønnen, der er den motiverende faktor. Det bør være muligheden for at få erfaring i den branche, som du egentlig gerne vil arbejde i. Og hvem ved: Måske du får lov til at fortsætte i virksomheden efter din uddannelse er slut, og du er klar til møde det rigtige arbejdsmarked.

Ledige studiejob i Silkeborg

Ledige studiejob i Silkeborg er dog ikke kun studierelevante jobs. Det er også jobs inden for et væld af andre brancher, da der kan være hård kamp om de få studierelevante jobs, der findes i hver by. Hvis du går på et studie med 30 andre på samme årgang, så er der nok mindst 25 af dem, som er interesserede i det samme job som dig. Med god grund, fordi alle vil helst have et job, som de føler, de kan bruge til noget i forhold til deres uddannelse.

Dog skal man ikke kimse af muligheden for at prøve sig af i en anden branche. Der er mange kompetencer at opbygge, og du kan lære rigtig meget af noget, som du ikke har tænkt dig at slutte dit liv med at lave. Det kan også sagtens være, at du med dit studiejob i Silkeborg bliver så glad for den nye branche, at du vil gå andre veje i livet.

Studiejob over 18 i Silkeborg

Vores portal er super relevant, hvis du leder efter studiejob over 18 i Silkeborg. Langt de fleste jobs er nemlig til dig, der er fyldt 18, og som er klar til at tjene mere end de 55 kroner, du tjente på at gå med aviser.

Det forventes ikke, at du er under uddannelser, men som vi har været inde på, giver det rigtig god mening at tjekke vores side, hvis du læser på en videregående uddannelse og gerne vil tjene nogle penge ved siden af din SU. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde det ideelle studiejob i Silkeborg.