Studiejob i Svendborg

Med et studiejob i Svendborg kan du udvikle dig på et personligt og fagligt plan, samtidig med at du tjener lidt ekstra penge ved siden af din SU. Når du har et studiejob, vil din SU næsten altid være din primære indtægtskilde, da et sådant job typisk ikke består af mere end 8 til 12 timer ugentligt arbejde. Det giver dog tilpas nok råderum til, at du som studerende kan få lov til at leve livet en smule, selvom du skal betale for bolig og mad, hvis du bor ude.

Her på siden har vi samlet de fleste tilgængelige studiejob i Svendborg, så du også kan få noget hård hud på fingrene. Vi håber på at kunne give dig den perfekte virksomhed, hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer, og vi håber at kunne give virksomheden en seriøs studiejobber, som er villig til at lære til sig.

Studiejob løn i Svendborg

Den største gevinst ved at tage et studiejob i Svendborg er ikke nødvendigvis de ekstra penge, som du kan få lov at supplere din SU med. Det er derimod muligheden for at komme ind hos en virksomhed, hvor du kan lære at agere og kommunikere professionelt med både kunder, kollegaer og overordnede. I stedet for at være irriteret over, at du har en 7 timers vagt en fredag aften, bør du i stedet spørge dig selv, hvordan du kan gøre arbejdet bedre for dig og alle omkring dig.

Den proaktive ansatte er at foretrække for de fleste virksomheder. Uanset hvad skal du dog ikke regne med den store studiejob løn i Svendborg som udgangspunkt. Til en start vil næsten alle være på en løn på højest 120 kroner i timen. Hvis du viser dig som en god medarbejder, og du er klar til at tage mere ansvar, så vil det i mange tilfælde bliver belønnet, og du kan få en fortjent forfremmelse – hvilket vil indebære en lønforhøjelse.

Studiejob over 18 i Svendborg

De fleste af vores job her på siden vil være studiejob over 18 i Svendborg. Det betyder, at du kan vinke farvel til de 55 kroner, som du fik, da du arbejdede ved flaskeautomaten i Fakta. En af grundene til, at du som 18-årig får mere end en 16-årig er, at du som 18-årig anses som mere moden og er klar til at tage vigtigere arbejdsopgaver på dig.

Med et studiejob over 18 i Svendborg kan du altså få lov til at udfolde dine evner en smule mere med mere ansvar. Men det er også et ansvar, du skal leve op til, fordi dine beslutninger kan have store konsekvenser for virksomheden. Det er god træning til senere hen, når du er færdig med din uddannelse og er klar til mere end bare et studiejob i Svendborg.

Ledige studiejob i Svendborg

Det er værd at bemærke, at et studiejob ikke er det samme som et studierelevant job. Det betyder bare, at det er et job, du tager, mens du er under uddannelse. Blandt vores ledige studiejob i Svendborg vil du finde et væld af forskellige studiejob i Svendborg, hvor det nok kun er et fåtal af dem, der er direkte relevante for dit studie.

Man kan dog lære rigtig meget af at tage et job, som ikke er direkte relevant for ens studie. Du er sandsynligvis stadig ung, og du er måske usikker på, om din uddannelse er den rigtige vej for dig. Med et studiejob, der ikke er studierelevant, kan du prøve noget helt andet af og se, om det er noget for dig. Uanset hvad vil du blive klogere på, hvad du vil.